welkom bij Casa Buena Vista, Frigiliana casa14

Sinds 2003 hebben al vele gasten genoten van ons sfeervolle, comfortabele appartement.


April, Semana Santa (pasen-goede week) 2013

Over het appartement kunnen we kort zijn: We onderschrijven alle positieve reacties en genieten elke dag op het balkon. In de Goede Week zijn er hier zo’n 6 à 7 processies, ’s morgens, ’s middags en ‘s nachts. Als je Nerja en Málaga erbij wit doen, dan kom je op zo’n 21 processies. Het lijkt wel of ze gisteren nog de Moren verslagen hebben, zo’n woeste uitingen van het katholicisme.  Het was aan de Costa del Sol, tingeling….

Oktober 2014
Het verblijf in jullie appartement was helemaal prima. De gegevens op de website en de verhalen die ik had gehoord beloofden niets teveel. Leuk appartement voor 2 personen in een leuk dorp met een mooie omgeving en genoeg dingen te doen. Frigilana is ons erg goed bevallen. De restaurantjes zijn leuk en het eten is er erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Mirjam

Juni 2014

De vakantie was fantastisch. Hebben mooi weer gehad, lekker gegeten en veel kunnen doen in die 6 dagen tijd. Bedankt in ieder geval voor het gebruik van jullie huisje en voor alle tips!

Jelle

September 2015

Wederom 2 weken vakantie gevierd in ons gezellige appartement. Een paar dagen regen, maar verder 30 graden en een en al zon. Eind september was de Feria (jaarmarkt) met muziek, dans en kleurrijke flamencojurken in de straten van Velez-Málaga. Ten westen van Frigiliana een paar leuke routes gereden naar  Antequera. En beneden het appartment door de campo gewandeld langs de suikerrietplantage,  avocado-, citroen-, sinaasappel- en granaatappelbomen. Het was weer heerlijk hier en wederom tijd tekort gehad!
Twan en Carry

November 2015
Vijf dagen naar Frigilana in de herfst om mijn verjaardag eens ergens ander te vieren. Ellke ochtend ontbijt op het balkon, 's middags zonnen aan het strand, 's avonds heerlijk eten in het dorp. Wat wil je nog meer als het in Nederland al vriest.
Aldert en Betty

Frigiliana, Andalucia, Espanha
Copyright © 2004 Buenavistaclub. All rights reserved